Rychlé mikrobiologické testy Liofilchem CONTAM SWABS pro detekci mikrobiální kontaminace povrchů ve výrobním prostředí potravinářských podniků. Stěry z prostředí na Salmonelu, Listerii, aj.
Stěrová souprava obsahuje suchý sterilní stěr a zkumavku s agarovým médiem. Stěr se po vzorkování zasune do agaru a nechá inkubovat. Po inkubaci se vyhodnotí změna zbarvení agaru.
Kód | Popis | Inkubace | Skladování |
LIO_86100 | Contam Swab Contamination | 37 °C / 18 – 24 hod | 10 – 25 °C |
LIO_86101 | Contam Swab E.coli&Coliforms | 37 °C / 18 – 24 hod | 2 – 8 °C |
LIO_86102 | Contam Swab Listeria | 37 °C / 18 – 24 hod | 10 – 25 °C |
LIO_86103 | Contam Swab Salmonella | 37 °C / 18 – 24 hod | 10 – 25 °C |
LIO_86104 | Contam Swab MRSA | 30 °C / 24 – 48 hod | 2 – 8 °C |
LIO_86105 | Contam Swab Yeast & Moulds | 30 °C / 24 – 48 hod | 10 – 25 °C |